Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

HUMAN SERPENT: "The Eternal Loyalty To Misanthropy" (Demo Review)

Aπό τις καλύτερες στιγμές στον χώρο, είναι όταν φτάνει στα χέρια σου ένα Demo μιας ολοκαίνουργιας μπάντας και αυτό που ακούς να είναι τόσο άρτιο και μαγικό, που να σε κάνει να αναρωτιέσαι εάν υπό άλλες συνθήκες, αυτή η εξαιρετική δουλειά θα έφτανε ποτέ στα αυτιά σου, μέσα σε αυτό το πλήθος κυκλοφοριών. 
Το Demo λοιπόν των νεοσύστατων Human Serpent αποτελείται από δυο τραγούδια, το "Mass Graves For Mankind", που είναι ένας χείμαρρος που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο διάβα του και το καθηλωτικό "Whores Of The Coming Plague", που θα ενθουσιάσει τους Old School οπαδούς του παραδοσιακού Black Metal!!! 
Γενικά το "The Eternal Loyalty To Misanthropy" συνδυάζει τον παγωμένο νορβηγικό αέρα, με την μελωδία της ελληνικής σκηνής και το αποτέλεσμα είναι όπως πρέπει. Οι Ηuman Serpent είναι ένα ελληνικό συγκρότημα που έχει όλα τα εφόδια να πάει μπροστά και αυτό το Demo είναι η αδιαμφισβήτητη απόδειξη. Όπως δηλώνει το συγκρότημα ήδη ετοιμάζει το πρώτο του δίσκο και 3 Split με άλλες 3 Black Metal μπάντες και εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε καλή τύχη.     9/10

Δημήτρης Άγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου