Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

SOULSKINNER: “Crypts Of Ancient Wisdom” (Album Review)

Τρίτο Full-length album για τους θρυλικούς Soulskinner, με τον τίτλο Crypts Of Ancient Wisdom. H μπάντα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και παρουσιάζει ένα εθιστικό album με απίστευτα riff, δημιουργώντας μια πνιγηρή κολασμένη ατμόσφαιρα.
Η ανατριχιαστική φωνή του Gothmog, που είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της για την σκηνή, δεν αφήνει περιθώρια για να μην πωρωθείς με τραγούδια όπως τα, The Captive Trojan Maiden”, “The Price Of War”, “Deadland pt.1”, “Why Shrink From Death” κ.α. Ο Βασίλης Ζόμπολας, στις κιθάρες, έχει καταργήσει κάθε λογική με την έμπνευση του στο μουσικό μέρος, καθώς μην ξεχνάμε και την μουσική για το “Fire & Brimstone” των Principality Of Hell, αλλά και την συμβολή του στο περσινό αριστούργημα των Thou Art Lord, “The Regal Pulse Of Lucifer”!!! Επίσης στο line up της μπάντας προστέθηκαν, o Kώστας Σαββίδης στα drums (ex- Mahakala - Kawir) και o Σπύρος Τριανταφύλλου στις κιθάρες! 
Το “Crypts Of Ancient Wisdom” θα ενθουσιάσει τους φίλους συγκροτημάτων, όπως οι Desecresy, Bolt Thrower και Asphyx και σίγουρα θα προσθέσει ένα ακόμα αξιόλογο album στο μακρύ κατάλογο της ελληνικής σκηνής.  8,5/ 10

Δημήτρης Άγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου